Dobrodošlice!
Page 4 of 6 • Share •
Page 4 of 6 •
1, 2, 3, 4, 5, 6 
Re: Dobrodošlice!
Čovjek & Riječ wrote:alona.blue wrote:... ja se ubacila sad sama,nadam se da mi je kazneni rok istekao
Dobrodošla si !
Kaznenog roka nema, (M)mi kada i kažnjavamo, onda je to u svrhu dobra (u svrhu odgoja). Tako bi, naime, trebalo biti, jer tako nas uči Otac i On (sve) nas kori iz ljubavi, a mi to shvaćamo i (rado) prihvaćamo. Pa Otac nam želi dobro, a On zna što radi, zar ne ?
Slažem se sa tobom brate. Nadam se da će vaspitno udaljenje dati plod mira i pravednosti.
Alona bez vređanja na ličnoj osnovi, otkrivanja identita članova foruma. Bez otvaranja tema koje bi vređale bilo koga na ličnoj osnovi, pritom mislim tema u kojima navodiš ime ili prezime nekoga sa foruma. Što se mene tiče možeš da učestvuješ na forumu no vodi računa na koji način to činiš.Svaki post koji nije u skladu sa temom brišem.Ako imaš osobno nešto za to postoji kutak osobne rasprave.
Želim ti mir Hrista Isusa.

amos- Broj postova: 540
Hvala,i ne nameravam nikako pogrešit ovaj put,i neće bit povoda za išta osobno,a nebi ti htela smetat ni privatno.
Ovo je dovoljno
Ovo je dovoljno

diana***- Broj postova: 68
alona.blue wrote:Hvala,i ne nameravam nikako pogrešit ovaj put,i neće bit povoda za išta osobno,a nebi ti htela smetat ni privatno.
Ovo je dovoljno
Jest ! Drži se u Duhu, sestro u Kristu

Čovjek & Riječ- Broj postova: 588
Hvala puno ,Č&R!
Vidiš da se i slova bojim pofarbat
Al vidim da idu smajli,pa sorry za moje privatne...
Vidiš da se i slova bojim pofarbat
Al vidim da idu smajli,pa sorry za moje privatne...

diana***- Broj postova: 68
Sneza dolazi od Snjezana ? Ženski rod ? Sestra u Kristu ? U svakom slučaju dobro nam došla
Budi nam na blagoslov i dozvoli da i mi tebi budemo blagoslov u Kristu Isusu

Dobrodošli Beli i Snežo, nadam se da ćete se dobro osećati sa nama, i da ćete podeliti duhovne blagoslove.

Dobro došao cito, tko god da si neka te svemogući Bog blagoslovi svakim blagoslovom u svom Sinu Isusu Kristu, nemam baš nikakve asocijacije na ime cito (osim npr. citoplasma, ili nešto slično tome sa cito), pa sam baš radoznao 
Admin- Admin
- Broj postova: 21

Doboro došao/la među nas početak i kraj. Nadam se da će ti biti dobro sa nama.

Početak i kraj ? U smislu alfa & omega ? On sve započinje, ali i završava ? U svakom slučaju dobro nam došao i budi blagoslovljen Riječju koja je početak milosti vječne.

Dobro nam došao (brate, sestro ?) znakovitog imena "ispravka", u ovu malu zajednicu onih koji pripadaju Istini svojim nanovorođenjem i od tada traže svoje (davno zagubljene) korijene - Istinu.
Svakako, budi blagoslovljen Istinom Riječi i budi drugima blagoslov Riječju Božjom
Svakako, budi blagoslovljen Istinom Riječi i budi drugima blagoslov Riječju Božjom

Dobrodošli Aladine i makiboy , osećajte se lepo i slobodno sa nama 

Dobro došao michael_satler , nadam se da ćeš se dobro uklopiti sa nama .

Dobro (svi u međuvremenu) došli, a naročito dragi brat (michael_satler)
.
I ja se nadam lijepom (i korisnom) druženju u Gospodinu Isusu Kristu.
I ja se nadam lijepom (i korisnom) druženju u Gospodinu Isusu Kristu.

Primjetih danas, da nam se tu pridružila donka.
Na ovom našem malom, ali ja se nadam jakom forumu, pri tome dakako mislim na našu slabost, na našu malenkost, a na snagu onoga koji nas je pozvao da Njemu služimo i da Njegovo ime slavimo i uzdižemo. Dakako, Njegovo ime je Isus Krist, Ime iznad svakog drugog imena, ime, jedino jedincato ime koje je dano (svim) ljudima da se spasu. Amen !
Međutim ja nisam ovdje htio započeti propovijedati radosnu vijest
, htio sam samo pozdraviti našeg novog člana donku i zaželjeti (njoj ?) dobrodošlicu i blagoslov u imenu Isus Krist.
I nije mi žao što sam (ukratko) izrekao istinu o Isusu Kristu
Na ovom našem malom, ali ja se nadam jakom forumu, pri tome dakako mislim na našu slabost, na našu malenkost, a na snagu onoga koji nas je pozvao da Njemu služimo i da Njegovo ime slavimo i uzdižemo. Dakako, Njegovo ime je Isus Krist, Ime iznad svakog drugog imena, ime, jedino jedincato ime koje je dano (svim) ljudima da se spasu. Amen !
Međutim ja nisam ovdje htio započeti propovijedati radosnu vijest
I nije mi žao što sam (ukratko) izrekao istinu o Isusu Kristu

Page 4 of 6 •
1, 2, 3, 4, 5, 6 
Page 4 of 6