Dobrodošlice!
Page 3 of 6 • Share •
Page 3 of 6 •
1, 2, 3, 4, 5, 6 
Re: Dobrodošlice!
Dobro došao Haime. 

amos- Broj postova: 540
Naš stari prijatelj Haim ?
Dobro došao i neka te Gospodin Bog blagoslovi, a nas sve kroz tebe.
Dobro došao i neka te Gospodin Bog blagoslovi, a nas sve kroz tebe.

Čovjek & Riječ- Broj postova: 588
Yes, isti onaj haim glavom i bradom!
Evo, da se i ja uključim, koliko mi vrijeme dozvoli!
pozdrav svima, Bvb!
haim- Broj postova: 3
Oj! Pozdrav i tebi, Božji blagoslov također
neaktivan- Broj postova: 126

Pozdav za Ivicu i dobro došao 

Dobro nam došao Ivice Vučkoviću, jedva čekam da čujem kakav blagoslov imaš podijeliti s nama 

Dobro došao Tihi forumašu stari
!

Simke de Sion wrote:Ja sam dobrodošla !![]()
http://www.youtube.com/watch?v=LFRm2srRC64
Da i ti si dobrodošla kao i svi ostali, (ovdje možeš nešto korisno i naučiti) međutim ovdje bi se (ipak) trebalo ponašati u nekim granicama (razumnog) ponašanja u skladu sa zbivanjima na ovom forumu. Ako pišeš sadržaje koji samo tebi odgovaraju, a drugima su istovremeno potpuno nerazumljivi, onda tu nešto ne štima. To nije poželjno, jer ne koristi ni tebi ni drugima.
Pozivam te da razmisliš o tome.
Ako ti je potrebna pomoć, reci, pomoći ćemo ti koliko god to možemo, ja osobno, a vjerujem i svi drugi prisutni na ovom forumu. Dok ti malo razmišljaš o tome, pisanje će ti biti onemogućeno. Neka te Bog blagoslovi u imenu svoga Sina Isusa Krista, amen.
Admin- Admin
- Broj postova: 21

Dobrodošao nam patriot_1 u ovu malu (kršćansku) zajednicu koja želi biti okupljena oko Isusa Krista, zato što zna da je On poslan od Boga Oca kao spasitelj svih ljudi. Nadam se da ćemo ovdje zajedno, želeći doseći Istinu po Njemu koji sjedi Ocu s desna u nebesima i zagovara (kod Oca) za nas i Njegovom Duhu koji je na djelu među nama i sa nama, a kojega rado primamo kroz Krista - Riječ koja je tijelom postala i nastanila se među nama i živi u nama, biti blagoslovljeni od našeg Oca na nebesima, svemogućeg Boga koji nas sve ljubi neizrecivom ljubavi po svom Sinu Isusu Kristu. Njegova, a i naša volja i želja je da svi ljudi budu blagoslovljeni križem Kristovim.

Da i ti si dobrodošla kao i svi ostali
Hvala admin...
Ako pišeš sadržaje koji samo tebi odgovaraju, a drugima su istovremeno potpuno nerazumljivi, onda tu nešto ne štima.
Neću više ...
, amen.Ako ti je potrebna pomoć, reci, pomoći ćemo ti koliko god to možemo, ja osobno, a vjerujem i svi drugi prisutni na ovom forumu. Dok ti malo razmišljaš o tome, pisanje će ti biti onemogućeno. Neka te Bog blagoslovi u imenu svoga Sina Isusa Krista
I na tome hvala,eto ,ja se ubacila sad sama,nadam se da mi je kazneni rok istekao

diana***- Broj postova: 68
alona.blue wrote:... ja se ubacila sad sama,nadam se da mi je kazneni rok istekao
Dobrodošla si !
Kaznenog roka nema, (M)mi kada i kažnjavamo, onda je to u svrhu dobra (u svrhu odgoja). Tako bi, naime, trebalo biti, jer tako nas uči Otac i On (sve) nas kori iz ljubavi, a mi to shvaćamo i (rado) prihvaćamo. Pa Otac nam želi dobro, a On zna što radi, zar ne ?

Hvala ti na razumevanju ... 
...možda jednog dana i ja shvatim zašto je onako moralo da bude

...možda jednog dana i ja shvatim zašto je onako moralo da bude

Ivan 13,14 Od sada, ako sam ja vama oprao noge, ja Gospodin i Učitelj, vi trebate također vama prati noge, jedni drugima;
Misliš ovako?
Uznosit jedni druge ?
Misliš ovako?
Uznosit jedni druge ?

Page 3 of 6 •
1, 2, 3, 4, 5, 6 
Page 3 of 6