Logirajte se na forum
(ako se ne želite logirati sada, izaberite "Do not display again")

Problemi za raspravu

View previous topic View next topic Go down

Re: Problemi za raspravu

Post by Čovjek & Riječ on 2010-12-08, 15:45

Dijana wrote:E,a tom dečku sam ja ove prošle godine dala najviše od sebe.
Upala sam mu u profil preko malog od Šapca ...

Žao mi je Dijana, ali ovakve stvari nisu "problemi za raspravu" na forumu ovakve vrste.
Više mi sliči na nekakve osobne stvari koje uopće nisu za javnu raspravu. Upućujem te da ove stvari raspraviš sa zainteresiranim u četiri oka.
Moraćemo brisati mnogo sličnih postova. Fali mi brat Amos, kao moderator koji je to do sada obavljao. Dok on ne bude u mogućnosti obavljati svoj posao; neka se javi možebitni dobrovolj(ka)ac za obavljanje tog posla.

Čovjek & Riječ

Broj postova: 589

View user profile

Back to top Go down

Re: Problemi za raspravu

Post by amos on 2010-12-14, 18:41

Čovjek & Riječ wrote:
Dijana wrote:E,a tom dečku sam ja ove prošle godine dala najviše od sebe.
Upala sam mu u profil preko malog od Šapca ...

Žao mi je Dijana, ali ovakve stvari nisu "problemi za raspravu" na forumu ovakve vrste.
Više mi sliči na nekakve osobne stvari koje uopće nisu za javnu raspravu. Upućujem te da ove stvari raspraviš sa zainteresiranim u četiri oka.
Moraćemo brisati mnogo sličnih postova. Fali mi brat Amos, kao moderator koji je to do sada obavljao. Dok on ne bude u mogućnosti obavljati svoj posao; neka se javi možebitni dobrovolj(ka)ac za obavljanje tog posla.

Tu sam sada i čišćenje kreće brate Smile

amos

Broj postova: 540

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics