Logirajte se na forum
(ako se ne želite logirati sada, izaberite "Do not display again")

Pozdrav svima

View previous topic View next topic Go down

Pozdrav svima

Post by Jackson on 2010-10-06, 21:15

Zadnjih godina dana pokusavam citat bibliju i sve vise osjecam da je to pravi put razmislja sam da ponovno odem u svoju katolicku crkvu ali mi se cini da su protestantske crkve blize Isusu bar u nas je tako,po internetu sam dosta toga nasa o crkvama u hrvatskoj ali mi se opet tesko odlucit pa ako imate vrimena ja cu ostavit ovdi svoj mail pa mozemo priko msn o svemu tome celtic_7@live.com

Jackson

Broj postova: 3

View user profile

Back to top Go down

Re: Pozdrav svima

Post by Loida on 2010-10-06, 22:15

zdravo Jackson .. dobro došao, želim ti Božji blagoslov
baš neobično da ostavljaš svoj mejl ovak javno..

prekrasno kaj čitaš Bibliju.. zapamti ovo :Riječ Božja će te čuvati od grijeha, a grijeh će te čuvati od Riječi (John Bunyan)
nek ti Riječ bude autoritet..i pri traženju crkve.. sve provjeravaj u njoj..
crkva ne spašava, al ipak bitno je zajedništvo... grančica sama lakše pukne nego cijeli snop grana..
Smile

Loida

Broj postova: 121

View user profile

Back to top Go down

Post by Jackson on 2010-10-06, 22:35

Loida wrote:
zdravo Jackson .. dobro došao, želim ti Božji blagoslov
baš neobično da ostavljaš svoj mejl ovak javno..

prekrasno kaj čitaš Bibliju.. zapamti ovo :Riječ Božja će te čuvati od grijeha, a grijeh će te čuvati od Riječi (John Bunyan)
nek ti Riječ bude autoritet..i pri traženju crkve.. sve provjeravaj u njoj..
crkva ne spašava, al ipak bitno je zajedništvo... grančica sama lakše pukne nego cijeli snop grana..
Smile
sviđa mi se taj citat Riječ Božja će te čuvati od grijeha, a grijeh će te čuvati od Riječi... mail sam odma stavija zbog msn ako neko oce da popricamo malo o Isusu.Mislim da mi je vrime nac neku zajednicu (crkvu) da ojacam svoju vjeru i da naucim jos bolje razumit Riječ Božju,prije godinu ipo dana ne bi moga ni zamislit da cu trazit jer iako nisam odusta od Boga nisam moga vise ic u crkvu cak i ne znam pravi razlog jednostavno sam presta dolazit,ali neke stvari su se prominile u meni u zadnjih godinu dana od kad sam pocea citat biblju pa sad drugacije razmisljam

Jackson

View user profile

Back to top Go down

Post by Loida on 2010-10-06, 22:45

slava Bogu! Smile a di živiš?

Loida

Broj postova: 121

View user profile

Back to top Go down

Post by Jackson on 2010-10-06, 22:47

Loida wrote:slava Bogu! Smile a di živiš?
u splitu

Jackson

View user profile

Back to top Go down

Post by Čovjek & Riječ on 2010-10-07, 09:17

Jackson wrote:Zadnjih godina dana pokusavam citat bibliju i sve vise osjecam da je to pravi put ...
Dobro nam došao Jacksone ! Very Happy
Rijetkost je da netko dođe sa motivom i pobudama koje ti imaš, pa me to zaista veseli. Mislim na tvoje svjedočenje o Bogu kojega za sada vidiš (ili možda samo nazireš) u Njegovoj Riječi (bibliji) i iskazivanje tvoje želje da Ga bolje upoznaš. To je dobar način Jacksone i želim te ohrabriti da nastaviš, kako si i započeo: pošteno, u iskrenosti srca i hrabro, sa dobrom vjerom. Tko kuca njemu se otvara, tko traži nalazi; rekao je Jacksone (moj i tvoj Bog) Isus Krist, a u Njega se sigurno možeš mirne duše pouzdati, On nikada ne laže i drži se svojih obećanja.
Još jednom : dobro nam došao, nadam se da ćeš se ovdje ugodno osjećati ...

Čovjek & Riječ

Broj postova: 608

View user profile

Back to top Go down

Post by amos on 2010-10-07, 11:04

Pozdrav i od mene Jacksone , dobrodošao među nas i sa nama. Biblija i jeste jedini apsolut kojeg se trebamo pridržavati kada je u pitanju naša vera, odnosno ono ušta verujemo.

amos

Broj postova: 540

View user profile

Back to top Go down

Post by ana on 2010-10-07, 13:15

Pozdrav Jacksone!

ana

Broj postova: 16

View user profile

Back to top Go down

Post by neaktivan on 2010-11-01, 23:42

Topli pozdrav i tebi.

Nemam baš puno vremena trenutno, ukratko:

drago mi je da tvoje srce žudi za Njim! I zapamti, to je jedino potrebno. Dakle samo nastavi, a On je vjeran svojoj riječi koja kaže:

"Tražit ćete me i naći me jer ćete me tražiti svim srcem svojim." Jeremija 29,13

Uzet ću tvoj msn, pa se ćujemo svakao. A dotada pitanje: ako si zainteresiran mogu ti PM svoje svjedoćanstvo, jer sam kao i ti bio katolik, (do otprilike 6 razreda - ako je gledati na "djela"), a dalje je bilo samo na papiru. Pa sam se razočarao u Boga i Crkvu, pa sam bio "polu-ateista", - sa dodatkom: ljut na Boga. No Njegova milost me je pronašla, jedne predivne većeri. uglavnom, reci ako si zainteresiran.

Do sljedećeg puta ti želim: Božji blagoslov kroz Krista Isusa otkriven tvome srcu i cijelome biću, da upoznaš Istinu, i da te ona (to jest Krist - On) izbavi.

neaktivan

Broj postova: 126

View user profile http://www.illbehonest.com/

Back to top Go down

Post by neaktivan on 2010-11-02, 00:01

E, da oprosti, nemogu te sad dodati Jacksone, kao što rekoh nemam vremena zbog - sistem mi se jutros srušio, pa sam morao reinstal windowse, pa je to gnjavaža ajme, pa programi, pa .. ma joj. I sad, kad sam krenuo tebe add, vidjeh da nemam ni messangera, pa i to moram skinuti i instal.. i po mogućnosti da nađem verziju koja radi... al, dodat ću te svakako, naravno ako nemaš ništa protiv. Ode...još moram i ućit za ispit...joj...

Pozdrav!

neaktivan

Broj postova: 126

View user profile http://www.illbehonest.com/

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics