Pozdrav svima
Page 1 of 1 • Share •
Pozdrav svima
Zadnjih godina dana pokusavam citat bibliju i sve vise osjecam da je to pravi put razmislja sam da ponovno odem u svoju katolicku crkvu ali mi se cini da su protestantske crkve blize Isusu bar u nas je tako,po internetu sam dosta toga nasa o crkvama u hrvatskoj ali mi se opet tesko odlucit pa ako imate vrimena ja cu ostavit ovdi svoj mail pa mozemo priko msn o svemu tome celtic_7@live.com
Jackson- Broj postova: 3
Re: Pozdrav svima

zdravo Jackson .. dobro došao, želim ti Božji blagoslov
baš neobično da ostavljaš svoj mejl ovak javno..
prekrasno kaj čitaš Bibliju.. zapamti ovo :Riječ Božja će te čuvati od grijeha, a grijeh će te čuvati od Riječi (John Bunyan)
nek ti Riječ bude autoritet..i pri traženju crkve.. sve provjeravaj u njoj..
crkva ne spašava, al ipak bitno je zajedništvo... grančica sama lakše pukne nego cijeli snop grana..

Loida- Broj postova: 121
sviđa mi se taj citat Riječ Božja će te čuvati od grijeha, a grijeh će te čuvati od Riječi... mail sam odma stavija zbog msn ako neko oce da popricamo malo o Isusu.Mislim da mi je vrime nac neku zajednicu (crkvu) da ojacam svoju vjeru i da naucim jos bolje razumit Riječ Božju,prije godinu ipo dana ne bi moga ni zamislit da cu trazit jer iako nisam odusta od Boga nisam moga vise ic u crkvu cak i ne znam pravi razlog jednostavno sam presta dolazit,ali neke stvari su se prominile u meni u zadnjih godinu dana od kad sam pocea citat biblju pa sad drugacije razmisljamLoida wrote:
zdravo Jackson .. dobro došao, želim ti Božji blagoslov
baš neobično da ostavljaš svoj mejl ovak javno..
prekrasno kaj čitaš Bibliju.. zapamti ovo :Riječ Božja će te čuvati od grijeha, a grijeh će te čuvati od Riječi (John Bunyan)
nek ti Riječ bude autoritet..i pri traženju crkve.. sve provjeravaj u njoj..
crkva ne spašava, al ipak bitno je zajedništvo... grančica sama lakše pukne nego cijeli snop grana..
u splituLoida wrote:slava Bogu!a di živiš?
Dobro nam došao Jacksone !Jackson wrote:Zadnjih godina dana pokusavam citat bibliju i sve vise osjecam da je to pravi put ...
Rijetkost je da netko dođe sa motivom i pobudama koje ti imaš, pa me to zaista veseli. Mislim na tvoje svjedočenje o Bogu kojega za sada vidiš (ili možda samo nazireš) u Njegovoj Riječi (bibliji) i iskazivanje tvoje želje da Ga bolje upoznaš. To je dobar način Jacksone i želim te ohrabriti da nastaviš, kako si i započeo: pošteno, u iskrenosti srca i hrabro, sa dobrom vjerom. Tko kuca njemu se otvara, tko traži nalazi; rekao je Jacksone (moj i tvoj Bog) Isus Krist, a u Njega se sigurno možeš mirne duše pouzdati, On nikada ne laže i drži se svojih obećanja.
Još jednom : dobro nam došao, nadam se da ćeš se ovdje ugodno osjećati ...

Čovjek & Riječ- Broj postova: 608
Pozdrav i od mene Jacksone , dobrodošao među nas i sa nama. Biblija i jeste jedini apsolut kojeg se trebamo pridržavati kada je u pitanju naša vera, odnosno ono ušta verujemo.

amos- Broj postova: 540
Topli pozdrav i tebi.
Nemam baš puno vremena trenutno, ukratko:
drago mi je da tvoje srce žudi za Njim! I zapamti, to je jedino potrebno. Dakle samo nastavi, a On je vjeran svojoj riječi koja kaže:
"Tražit ćete me i naći me jer ćete me tražiti svim srcem svojim." Jeremija 29,13
Uzet ću tvoj msn, pa se ćujemo svakao. A dotada pitanje: ako si zainteresiran mogu ti PM svoje svjedoćanstvo, jer sam kao i ti bio katolik, (do otprilike 6 razreda - ako je gledati na "djela"), a dalje je bilo samo na papiru. Pa sam se razočarao u Boga i Crkvu, pa sam bio "polu-ateista", - sa dodatkom: ljut na Boga. No Njegova milost me je pronašla, jedne predivne većeri. uglavnom, reci ako si zainteresiran.
Do sljedećeg puta ti želim: Božji blagoslov kroz Krista Isusa otkriven tvome srcu i cijelome biću, da upoznaš Istinu, i da te ona (to jest Krist - On) izbavi.
Nemam baš puno vremena trenutno, ukratko:
drago mi je da tvoje srce žudi za Njim! I zapamti, to je jedino potrebno. Dakle samo nastavi, a On je vjeran svojoj riječi koja kaže:
"Tražit ćete me i naći me jer ćete me tražiti svim srcem svojim." Jeremija 29,13
Uzet ću tvoj msn, pa se ćujemo svakao. A dotada pitanje: ako si zainteresiran mogu ti PM svoje svjedoćanstvo, jer sam kao i ti bio katolik, (do otprilike 6 razreda - ako je gledati na "djela"), a dalje je bilo samo na papiru. Pa sam se razočarao u Boga i Crkvu, pa sam bio "polu-ateista", - sa dodatkom: ljut na Boga. No Njegova milost me je pronašla, jedne predivne većeri. uglavnom, reci ako si zainteresiran.
Do sljedećeg puta ti želim: Božji blagoslov kroz Krista Isusa otkriven tvome srcu i cijelome biću, da upoznaš Istinu, i da te ona (to jest Krist - On) izbavi.
neaktivan- Broj postova: 126

E, da oprosti, nemogu te sad dodati Jacksone, kao što rekoh nemam vremena zbog - sistem mi se jutros srušio, pa sam morao reinstal windowse, pa je to gnjavaža ajme, pa programi, pa .. ma joj. I sad, kad sam krenuo tebe add, vidjeh da nemam ni messangera, pa i to moram skinuti i instal.. i po mogućnosti da nađem verziju koja radi... al, dodat ću te svakako, naravno ako nemaš ništa protiv. Ode...još moram i ućit za ispit...joj...
Pozdrav!
Pozdrav!
neaktivan- Broj postova: 126

Similar topics» Lijep pozdrav svima :)
» pozdrav svima
» pozdrav svima od hviher
» Pozdrav svima
» pozdrav svima pa cak i tebi
» pozdrav svima
» pozdrav svima od hviher
» Pozdrav svima
» pozdrav svima pa cak i tebi